Söker du en ledarutvecklare eller coach i Skövde?

En coach är inte en mentor, rådgivare eller terapeut. Malin Emilsson som arbetar som coach i Skövde är en samtalspartner som hjälper dig att:

  • komma fram till vad du vill
  • identifiera vad du behöver göra för att komma dit du vill
  • få det gjort.

ICF, International Coaching Federation, definierar coachning som ett ”partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera deras personliga och professionella potential.”

Det handlar alltså om att stötta dig i utvecklingen som gör att du får mer av det som är viktigt för dig. Det kan handla om att lösa utmaningar, likaväl som att göra det som fungerar bra ännu bättre.

Många ledare upplever det väldigt värdefullt att ha en samtalspartner där det finns möjlighet att ofiltrerat bolla tankar, idéer och utmaningar. Som ledare är du ofta ensam och behöver väga orden. Du kan inte säga allt till alla. Då kan det vara skönt att få diskutera med en coach först, för att sedan ta samtalet vidare där det behövs. Att själv ha en coach gör också att du utvecklas i ditt coachande ledarskap.

Coaching i olika sammanhang

I Kraft & Balans ägnar vi oss mestadels åt coaching i företag. Självklart hjälper vi privatpersoner också. Vi skräddarsyr upplägget för att hitta det som passar dig bäst. Att arbeta som coach handlar alltid om människor. Oavsett för vilket sammanhang du vill ha en coach så kommer det beröra dig som helhet. Det är det som skapar hållbar utveckling.

Oavsett om du är ledare, medarbetare eller privatperson hjälper vi dig vidare. Ibland väver vi in utbildande inslag i coachningen. Det leder till att du kan öka din kompetens inom motivation, kommunikation, eller annat som är viktigt för att du ska komma vidare. Du synliggör också konkreta beteenden som du skulle tjäna på att justera för att nå dit du vill.

En coach för olika sammanhang.

Ja, vad gör en professionell coach egentligen? Coachning är ett verktyg som fungerar att applicera på många olika områden. Vi har under åren coachat inom de flesta. Allt från att ta sig vidare i sin karriär, att utveckla sig som ledare och till att hantera stress och konflikter.

Personkemin är viktig, likaväl som att du har förtroende för din coach i det området du vill bli coachad i. Men det är också så att coachen inte behöver vara expert på området.

Det är du som är experten och sitter på svaren. Coachen är expert på att leda processen framåt.

Många vill träffa sin coach i Skövde på vårt kontor, men vi coachar givetvis online också. Och i vårt nätverk finns duktiga coacher över hela landet som vi samarbetar med. Främst arbetar vi i Västra Götaland.

malin-emilsson-master-certified-coach

Personkemin är viktig när du anlitar en coach

När du anlitar en coach är det viktigt att det stämmer med personkemin. Av den anledningen ses vi alltid i ett första möte där du berättar vad du behöver och vill ha ut av coachningen. Du får känna efter om det känns rätt med Malin och gör det inte det har vi många andra coacher i nätverket som vi kan sätta dig i kontakt med.

Boka ett kostnadsfritt möte genom att kontakta Malin på 0722 – 46 06 89 eller via kontaktsidan.

En av Sveriges främsta coacher

Malin arbetar som coach i Skövde och har över 5000 timmars erfarenhet. 2019 hon den tionde coachen i Sverige att certifieras på den högsta nivån, ICF Master Certified Coach, hos International Coaching Federation. Hon har utbildat och examinerat hundratals coacher på en av Sveriges högst renommerade coachutbildningar; Gothia Akademi.

Såhär säger en av Malins klienter:

”Malin är inte bara en genuint varm, trygg och jordnära person som jag fått ett enormt förtroende för. Hon är även en mycket professionell, skarp och fullt närvarande Coach som jag verkligen upplever tar mig och uppdraget på allvar.

Jag har – tack vare hennes förmåga att på ett helt naturligt sätt ställa de mest tankeväckande och insiktsgivande frågeställningarna – kunnat tydliggöra min faktiska situation. Vart jag egentligen vill, samt hittat svar på flera frågeställningar jag brottats med. Jag har även fått en större självinsikt.
Jag rekommenderar verkligen att anlita Malin som coach!!”

Projektledare – Södra

 

Om du letar efter en coach i Skövde: Du kan vara trygg i att du får coaching på riktigt hög nivå hos oss på Kraft & Balans.

MCC Coach Skövde