Malin Emilsson

Framgång genom självledarskap och arbetsglädje!

Varför vi gör det vi gör

Malin Emilsson, professionell coach och vd för Kraft & Balans, drivs av en vision: Att varje människa ska få ut så mycket som möjligt av sitt liv. I botten ligger egna erfarenheter. Företaget är nämligen sprunget ur Malins tidigare frustration över att vara på fel ställe – och ur hennes kraft att ta sig vidare till en tillvaro där hon hör hemma.

När vändningen kom arbetade hon som applikationskonsult på ett företag specialiserat på inkassosystem. Trots att hon helst av allt ville jobba med utveckling, att lösa konflikter och att skapa trygghet i förändringstider hade hon gång på gång fallit tillbaka i förvaltande roller. Det passade henne inte alls. ”Frustrationen över att inte trivas i min roll gjorde mig nog till en ganska jobbig medarbetare. Jag var inte intresserad av det jag gjorde, därför blev jag heller aldrig riktigt bra på det”, säger Malin.

Det gick så långt att hon blev sjukskriven för utbrändhet. När hon kom tillbaka till jobbet började drömmen om att bli coach formas. Men modet att våga var långt borta. Trodde hon …

Under en stjärnklar kvällspromenad med hunden önskade hon sig ett sätt att komma vidare. Dagen därpå blev hon varslad om uppsägning.

Malin tog det som ett tydligt tecken och satte igång. Hon utbildade sig till coach och startade sommaren därpå sitt eget framgångsrecept Kraft & Balans. Vid det laget hade hon lärt känna sina drivkrafter, förstått varför hon vantrivts så i sitt tidigare arbetsliv och hittat sitt rätta jag.

Utvecklar människor

Sedan dess brinner Malin för att hjälpa individer, grupper och företag att göra samma resa som hon – eller att utvecklas på andra sätt. Kraft & Balans har samtidigt vuxit och i nätverket finns flera skickliga underkonsulter som stöttar upp i leveranser vid behov.

Det finns en mängd utbildningar, diplom och certifikat i coachvärlden. Hos Kraft & Balans samlas flera av de allra tyngsta. Företaget grundas på vetskapen att enbart förändring i grunden kan förändra på sikt. Därför går Kraft & Balans alltid till botten med varje uppdrag.

Hör mer om hur vi kan hjälpa dig

Varför arbeta med Malin?

Med sina över 5000 timmars erfarenhet av coachsamtal, och en av ett tiotal coacher i Sverige som uppnått nivån Master Certified Coach hos International Coach Federation är det lätt att förstå att hos Malin får du coaching på riktigt hög nivå. Med sin genuina nyfikenhet på människor och vad som är kärnan i beteenden har Malin stöttat hundratals människor i sin utveckling.

Som utbildare på en av Sveriges främsta coachutbildningar är Malin van att träna ledare och coacher i coachande samtal. Hon är dessutom certifierad ledarskaps- och coachutbildare. Hon är en uppskattad lärare och brukar beskrivas som lugn, pedagogisk och tydlig med glimten i ögat.

På senare år har intresset för teamtutveckling växt på marknaden och numera coachar Malin flera ledningsgrupper för att bli en mer effektiva i sitt samarbete.

Vill du också jobba med Malin? Så en signal på 0722 – 46 06 89 så tar vi ett möte!

Senaste artiklar

Vad gör en professionell coach?

Vad gör en professionell coach? En professionell coach är en person som arbetar med att hjälpa individer eller grupper att uppnå sina mål. Både genom att öka medvetenheten, förbättra prestationen och utveckla

Coaching för ledare

Hur coaching för ledare ger attaktiva arbetsplatser Coaching för ledare kan hjälpa till att bygga kraft och balans i organisationen. För visst är det så att trygga, tydliga och genuina ledare bidrar till

Till toppen