Ledarskapsutbildning på distans

Med en ledarskapsutbildning på distans kan du lära dig nya saker och implementera dem i din vardag på ett effektivt sätt.

När du väljer en ledarskapsutbildning på distans får du möjlighet att genomföra utbildningen i ditt eget sammanhang och integrera den i din vardag som ledare. Det innebär att du kan applicera det du lär dig direkt i ditt arbete och se hur det fungerar i praktiken. Du får också chansen att reflektera över det du lär dig och hur du kan använda det för att förbättra ditt ledarskap. På så sätt kan du utvecklas som ledare samtidigt som du hanterar dina dagliga utmaningar.

Ledarskapsutbildning på plats

Många traditionella ledarskapsutbildningar ger dig nya kunskaper och bra träning, men ofta saknar de det som kallas transfer av kunskap. Det betyder att det är svårt att integrera det du lär dig i din vardag som ledare, eftersom du inte har samma möjlighet att applicera det direkt i ditt arbete. När du lär dig nya saker på en utbildning behöver du alltså också hitta sätt att ta med kunskapen hem och börja öva, vilket kan vara en utmaning när vardagen rullar på som vanligt.

En ledarskapsutbildning på plats ger dig å andra sidan möjlighet att träffa andra deltagare och diskutera med dem samt få stöd från en lärare. Det kan vara fördelaktigt eftersom du kan lära dig mycket av andra människors erfarenheter och perspektiv. Du får också mer interaktion och praktiska övningar som hjälper till att förankra kunskapen. Denna fördelen har vi tagit med oss i våra skräddarsydda ledarskapsutbildningar på distans.

En skräddarsydd ledarskapsutbildning på distans

Genom att arbeta med ledarskapsutbildning på distans kan vi vara mer flexibla och anpassa oss efter dig. Du kan gå utbildningen i din egen takt på egen hand, eller tillsammans med kollegor från samma arbetsplats. Att gå utbildningen tillsammans med dina kollegor gör att ni kan vara varandras bollplank och sparringpartners när ni tränar på er nya kompetens.

Tiden du lägger på att ta till dig fakta styr du själv över. Du får kunskap i vår webbkurs som du tar till dig före vi ses i live-pass. När vi sedan ses använder vi tiden effektivt och du får träna och skapa handlingsplaner för att implementera det du lärt dig.

Du kan lära dig nya saker och utveckla ditt ledarskap med en skräddarsydd ledarskapsutbildning på distans som levereras individuellt.

Vi anpassar utbildningen efter dina specifika behov och förutsättningar. Vi fokuserar på de områden där du behöver utvecklas mest och ger dig konkreta verktyg och strategier för att förbättra dessa områden. Vi kombinerar ofta ledarutveckling med verktyget Lead Forward där dina medarbetare ger dig feedback på olika ledarbeteenden som forskningen visat är framgångsrika. På så sätt kan du vara säker på att du utvecklar de områden som är viktigast just nu, både för dig själv och dina medarbetare.

Du styr längd och tempo på utbildningen

Du bestämmer tempot och innehållet i utbildningen. Du kan ta till dig kunskapen och integrera den i ditt arbete i lagom takt. Vissa ledare vill gå fort fram, medan andra vill lägga utbildningen över 6-12 månader för att utvecklas ett steg i taget.

En skräddarsydd ledarskapsutbildning på distans som levereras individuellt hjälper dig att växa som ledare på ett sätt som passar just dig. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att utbildningen fokuserar på de områden där du behöver utvecklas mest.

Så om du vill ta ditt ledarskap till nästa nivå på ett personligt och flexibelt sätt, kontakta oss gärna för mer information.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ska vi höras?