Våra tjänster

Framgång genom självledarskap och arbetsglädje!

Kraft & Balans använder forskningsbaserade metoder och en rad beprövade verktyg i vårt arbete som ledarskapskonsulter. Bland annat använder vi Lead Forward och Team Pro. Vi har också den utbildning, kompetens och erfarenhet som garanterar er professionellt utförda tjänster. Certifikaten som Master Certified Coach och Certified Coach and Leadership Trainer är ytterligare ett kvitto på vår långa och breda coachningserfarenhet. Vi har, kort sagt, allt som behövs för att möta er där ni är.

Vi arbetar till största delen i Västra Götaland. Vi kör ofta online, men du kan också träffa din team- och ledareutvecklare eller coach i Skövde på vårt kontor.

 

Det här kan vi hjälpa dig med inom ledarskap

Ledningsgruppsutveckling

Skapa samsyn i din ledningsgrupp kring ert gemensamma uppdrag och därmed nå resultat snabbare.

Ledarutveckling

Vi möter dig där du är och utvecklar ditt ledarskap. Och vi utmanar dig att byta perspektiv samt coachar dig och din arbetsgrupp till framgång.

Teamutveckling

En individ kan aldrig själv göra hela skillnaden. När vi tillsammans bidrar med våra styrkor och tar ansvar för vårt beteende i gruppen utvecklar vi kulturen.

Medarbetarutveckling

Utveckla dina medarbetare, så utvecklar du ditt företag. Det är när medarbetarna känner delaktighet och får växa i sin roll som ni får driv hela vägen.

Vi arbetar dagligen med att utbilda och coacha ledare, team och ledningsgrupper. Med vår hjälp bygger våra kunder kraftfulla företag genom ett ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. I våra uppdragspresentationer kan du läsa om hur vi gått tillväga i några av uppdragen.

Samsyn i ledningsgruppen på Lidköping Energi

Många av våra uppdrag handlar om att skapa samsyn i ledningsgrupper. Samsyn, samarbete och struktur var grunden i ett arbete vi gjort tillsammans med ledningsgruppen på Lidköping Energi. Mitt

Jag vill bli kontaktad

Om du vill att vi kontaktar dig är du välkommen att fylla i dina uppgifter. Vi hör vi av oss så snart vi kan.

Till toppen