Våra tjänster

Framgång genom självledarskap och arbetsglädje!

Kraft & Balans använder forskningsbaserade metoder och en rad beprövade verktyg i vårt arbete som ledarskapskonsulter. Vi har också den utbildning, kompetens och erfarenhet som garanterar er professionellt utförda tjänster. Certifikaten som Master Certified Coach och Certified Coach and Leadership Trainer är ytterligare ett kvitto på vår långa och breda coachningserfarenhet. Vi har, kort sagt, allt som behövs för att möta er där ni är.

Det här kan vi hjälpa dig med

Ledningsgruppsutveckling

Skapa samsyn i din ledningsgrupp kring ert gemensamma uppdrag och därmed nå resultat snabbare.

Ledarutveckling

Vi möter dig där du är, utvecklar ditt ledarskap, utmanar dig att byta perspektiv och coachar dig och din arbetsgrupp till framgång.

Teamutveckling

En individ kan aldrig själv göra hela skillnaden. När vi tillsammans bidrar med våra styrkor och tar ansvar för vårt beteende i gruppen utvecklar vi kulturen.

Medarbetarutveckling

Utveckla dina medarbetare, så utvecklar du ditt företag. Det är när medarbetarna känner delaktighet och får växa i sin roll som ni får driv hela vägen.

Case

Vi arbetar dagligen med att utbilda och coacha ledare, team och ledningsgrupper. Med vår hjälp bygger våra kunder kraftfulla företag genom ett ledarskap som skapar engagemang och delaktighet. I våra casepresentationer kan du läsa om hur vi gått tillväga i några av uppdragen.

Jag vill bli kontaktad

Om du vill att vi kontaktar dig är du välkommen att fylla i dina uppgifter och ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan.

Till toppen