Äntligen är det dags – idag lanserar vi vår nya kostym

 

kraft-och-balans

Under våren har vi jobbat intensivt bakom kulisserna med att utveckla Kraft & Balans till nästa nivå. Hanna på Karamell Kommunikation som är en kommunikationsbyrå i Skaraborg har hjälpt oss sätta en strategi och skapa en ny profil.  Allt eftersom kommer vi berätta mer om detta men just idag är vi väldigt glada att kunna visa dig vår nya grafiska profil, som behövde en uppfräschning för att passa vår riktning och det vi gör.

Från det att du möter oss för första gången, online eller live, tills vi skiljs åt vill vi att du ska känna dig professionellt bemött med värme och glädje och att du tillsammans med oss får vara med i en gemenskap. Genom allt vi gör ska du känna att det finns en röd tråd.

Vi vill leverera värde till dig, utmana dig att hela tiden bli lite bättre och inspirera dig till nya lösningar. Det kommer vi att göra genom våra fokusområden; ledarutveckling, ledarskapsutveckling, teamutveckling och medarbetarutveckling. Vi kommer bland annat att prata om motivation, engagemang, kommunikation och kultur.

Allt detta hoppas vi speglas i vår nya grafiska profil som har fått en uppdaterad logotyp, nya färger och andra typsnitt. Vår gamla profil fokuserade mer på fart, fläkt, hälsa och rörelse. Sedan den togs fram 2013 har mycket hänt i Kraft & Balans och nu vill vi markera vårt nästa steg med en ny kostym. Vi har tjuvstartat lite med den under våren och fått fina reaktioner. Hoppas du också gillar det!

Och du, behöver du någon som kan hjälpa dig att utveckla ledare och team? Hör av dig!

 

kraft-och-balans