tack-for-deltagande | Kraft & Balans
0500 – 27 14 40 kontakt@kraftochbalans.com

Tack för att du deltog!

Vi hoppas du upplevde webbinariet värdefullt

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Vi arbetar med allt från ledningsgrupper och team, till stora personalgrupper med över 100 deltagare. Vi arbetar på individnivå och i grupp med fokus på att stärka individen och känslan för hur vi alla kan bidra till helheten.

Med våra olika bakgrunder kan vi möta de flesta behov som kunder har. Boka gärna tid med någon av oss så kan vi se hur vi kan möta dina behov.

Har du frågor direkt till Malin och vill komma i kontakt med henne? Skicka ett mail till malin@kraftochbalans.com så hörs vi!

Nya webbinarier 2020

Nu tar vi ett juluppehåll, men i början av nästa år är vi tillbaka med nya webbinarier inom våra expertområdet. 

Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet så får du information när det är dags!

Vad säger våra kunder?

Vår ledningsgrupp genomgick en utbildning i Myneeds och har fått en bättre förståelse för behoven hos oss själva, gruppen och hur detta kan tillämpas i det vardagliga ledarskapet och ledningsgruppsarbetet i våra 2 bolag. Vi uppskattar Malins intresse och nyfikenhet att sätta sig in i våra verksamheter och därmed bättre förstå vår vardag.

Jag kan varmt rekommendera Kraft & Balans och Malin som facilitator för att få ut maximalt av utbildningen.

Anders Sjögren

VD, Kaffekompaniet din pauspartner AB

När vi kontaktade Malin med vårt önskemål om en workshop för hela personalen, med avsikt att skapa samhörighet och vi-känsla kom hon snabbt tillbaka med ett konkret förslag på workshop för vår personal.

Krat & Balans höll en halvdags workshop med både inspirerande föreläsning och praktiska övningar. Vilket engagerade hela personalen samtidigt. Övningen har gjort att flera i organisationen blivit medvetna om kollegors olika behov; att alla har olika behov, men alla behövs.

Lina Eklund Svensson

Marknadschef, Skövde Bostäder

Efter workshopen med Malin och Marie från Kraft & Balans där vi fick lära känna varandras behov i vår ledningsgrupp kommer mitt arbete som ledare och chef bli enklare, och det gav oss verktyg i att utveckla vår organisation. Det gav också en bra bild av vilken pusselbit vi saknade i gruppen och vad vi skall göra för att hitta den.

Jag känner att i vårt jobb kring arbetsglädje och värdegrund så är att vi mår bra på jobbet en väsentlig bit och att då förstå varandra i hur vi agerar i olika situationer och vilka behov vi har hjälper oss att nå dit.

Jag vill varmt rekommendera Malin, Marie och deras kollegor på Kraft & Balans

Johan Karlsson

Avdelningschef, Skövde Kommun