Pilot i ditt liv – Ulricehamn | Kraft & Balans
0500 – 27 14 40 kontakt@kraftochbalans.com

Nu har det varit hektiska veckor en period. Många möten med människor och grupper som vill utvecklas. Inspirerande, eller hur? Det är då det är viktigt att vara ”Pilot i ditt liv” för att hålla balansen och få mer av det som är viktigt på riktigt.

Senaste veckan har Malin varit på fortsatta uppdrag hos MAVA på Borås sjukhus, som denna gången valde att förlägga sina personaldagar i Ulricehamn. Att ”Bli pilot i sitt liv – få mer av det som är viktigt” fick vara en del av deras dag gör oss glada.

Under två timmar hölls en föreläsning för att ge insikter och kunskap om värderingar, mål, strategier och fokus. Samma upplägg som vi gjorde för Hjärtintensiven för någon månad sedan alltså. Det värmer när vår leverans blir uppskattad så att vi kan få bidra med kunskapen till fler.

Föreläsningen har också en koppling till den nya arbetsmiljöföreskriften AFS 2015:4. Även om det är ledare som har fått ett nytt ansvar så är vi ju alla en del av den sociala och organisatoriska arbetsmiljön. Därför kopplar vi föreläsningen till detta och bryter ner det där som kan låta stort och abstrakt till något konkret som var och en på en arbetsplats kan bidra med. När vi alla drar åt samma håll, siktar på samma mål och förstår hur saker hänger ihop kan vi löpande ta beslut och agera på ett sätt som är bra för helheten. Målet är minskad stress, ökad arbetsglädje och ökat engagemang. Kraft & Balans helt enkelt!

Nu återstår ytterligare tre föreläsningar de närmsta veckorna, innan vi fortsätter på andra sidan årsskiftet. Det ser jag fram emot!

Ulricehamn bjöd på gråväder i veckan. Nästa vecka är det beställt sol!

pilot-i-ditt-liv-ulricehamn