Om oss - Ledarskap, teamutveckling och medarbetarskap - Kraft & Balans
0500 – 27 14 40 kontakt@kraftochbalans.com

Om oss

Kraft & Balans Skövde AB
Följ oss på LinkedIn

Kraft & Balans – Om oss

vi jobbar med hjärtat

Här får du reda på lite mer om oss. Kraft & Balans är ett människofokuserat företag, format ur en dröm om att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av sitt liv. Vi drivs av övertygelsen att företagsresultat och välmående går hand i hand – och att ett gott ledarskap är en förutsättning för att lyckas.

Med vår höga kompetens och gedigen erfarenhet hjälper vi till att stärka ledare, organisationer och individer av alla slag. Det är vårt sätt att bidra till en bättre värld.

Om oss på Kraft & Balans i Skövde

Det är oss du möter

Kraft & Balans drivs av Malin Emilsson som är vd och grundare. I Kraft & Balans möter du även min kollega Marie Brehag von Haugwitz. Ibland tar vi också in andra konsulter från vårt stora nätverk av kompetenta coacher och ledarutvecklare. Vi har olika erfarenheter och specialiteter men delar samma drivkraft och uppfyller samma kvalitetskrav.  Tack vare vår bredd i nätverket kan vi alltid erbjuda rätt coach till rätt person.

Marie Brehag von Haugwitz - Kraft & Balans

Marie Brehag von Haugwitz

Titlar: ICF Associate Certified Coach (ACC).  INLPTA Business Communication Practitioner. Utvecklingskonsult. 

Hemmaplan: Karlsborg

Bakgrund: Kommer från industrin, där hon de senaste tolv åren arbetat med förändringsledning, verksamhetsutveckling, projektledning och kvalitet.

Erfarenhet: Är professionell coach och utvecklingskonsult. Hon har arbetat i allt från små, lokala företag till globala jättar, vilket ger bred och värdefull kompetens i coachyrket. Har bland annat specialintresse för strategisk kompetensförsörjning, digitalisering och att leda workshops.

Brinner för: Det goda ledarskapet och att se hur de mjuka värdena påverkar helheten.

 

 

Malin Emilsson - Kraft & Balans i Skövde

Malin Emilsson

 Titlar: VD Kraft & Balans. ICF Master Certified Coach (MCC).  Cert. Change Mangager. Cert.  Leadership and Coach Trainer. INLPTA Business Communication Master Practitioner.  

Hemmaplan: Skövde

Bakgrund: Jobbade i över tio år som utbildare och konsult i stora, globala IT-företag innan hon bytte bransch. Har genom åren också utbildat sig inom organisation, ledarskap, kommunikation och gruppsykologi på högskolenivå.

Erfarenhet: Är internationellt certifierad coach på den högsta nivån Master Certified Coach hos International Coach Federation. Har de senaste 9 åren över 5 000 timmars erfarenhet av coachning av individer och grupper. Arbetar med allt från individuella möten till workshops, föreläsningar och företagsutbildningar. Utbildar dessutom blivande coacher på Gothia Akademi – en av Sveriges mest ansedda coachutbildningar.

Brinner för: Att förstå människor på djupet. Vad handlar beteendet egentligen om och vad är viktigt för varje unik människa?

 

Samarbetspartners

Vårt fokus är alltid att till 100 procent möta våra kunders behov. Därför samarbetar vi med ett flertal nischade underkonsulter över hela Sverige. Därav att vi ställer höga krav på varje samarbetspartner. Samtliga av våra samarbetspartners är seniora coacher med många års erfarenhet av exempelvis HR-arbete, ledarskap och styrelsearbete.

Dessutom är alla utbildade på Gothia Akademi och certifierade hos International Coach Federation.

 

 

Malin Emilsson - Kraft & Balans

Hur vi jobbar

Oavsett vilken roll du har i ditt yrke så finns det utvecklingspotential för dig. Ibland handlar det om saker du gör, eller hur du gör dem, andra gånger snarare om vad du ser som viktigt och hur du känner dig. Du blir uppmärksam på att resultatet du vill ha inte infinner sig, eller tar längre tid än vad du tänkt och ser möjligheterna att snabbare komma vidare genom att anlita en coach, mentor eller organisationskonsult.

Att lyssna och förstå

Precis som när vi arbetar med företag så handlar det om att lyssna för att förstå. Vad handlar det om, och på vilken nivå finns utvecklingspotentialen? Att du känner dig trygg och får förtroende för din coach är en förutsättning för utveckling. Ett skapat förtroende är grunden i det vi jobbar med. Blir matchningen fel och du inte känner förtroende för din coach kommer du inte utvecklas och därför är vi oerhört noga med att du träffar den av oss som passar dig bäst utefter dina förutsättningar.

Hur går vi vidare?

När förtroendet är på plats och samarbetet flyter bra kommer vi kunna hjälpa dig med det du behöver. Se oss som experter på hela processen och att du är ju experten på din vardag. Dessutom utbildar vi dig på områden där du behöver bredare kompetens för att klara dina utmaningar.

Vi ser att kortare utbildningar inte ger den effekt man oftast behöver, därför vill vi arbeta över tid med dig. Du hinner därigenom göra dina nya kunskaper, insikter, vanor och beteenden till en naturlig del av ditt liv. När vi inte längre behövs kommer du fortsätta din utveckling lång tid framöver. Då vet vi att vi har lyckats!

Vad blir effekten av att arbeta med oss?

Vi erbjuder verktyg och metoder som bidrar till större trygghet i din yrkesroll, genom en ökad kompetens, tydligare kommunikation och ett mer insiktsfullt ledarskap. Kunskap vi levererar integreras i vardagen och bygger kulturen.

När vi arbetar tillsammans gör vi det över tid och bygger utvecklingen på praktisk träning i din vardag. På så sätt hamnar kompetensen i varje individ istället för på hyllan.

Om oss - Madeleine - Kraft & Balans

Kontakt

Telefon

0500-27 14 40

Email

kontakt@kraftochbalans.com

Adress

Varnhemsgatan 16A, 541 31 Skövde