Kraft & Balans fyller 3 år | Kraft & Balans
0500 – 27 14 40 kontakt@kraftochbalans.com

Ibland känns det som att det var igår jag satt på Starta Eget-utbildning och gjorde affärsplaner, budgetar och marknadsplaner. Ibland känns det som att jag varit företagare i all evighet. För fyra år sedan utvecklade jag IT-system. Nu utvecklar jag människor och företag. Vilken tur att jag tog steget och bytte bransch! Kraft & Balans fyller 3 år.

Kraft & Balans startade i en lokal i Vasastan i Skövde augusti 2013. Tillsammans med min dåvarande samarbetspartner arbetade vi med både fysisk hälsa och personlig utveckling, främst mot privatpersoner. Så som allt annat utvecklades verksamheten och vi valde att gå åt var sitt håll. Kraft & Balans flyttade i december 2014 till Gothia Science Park och gick från att vara en enskild firma till att vara ett Aktiebolag med små och medelstora företag som sin främsta kund. Fokus på våra tjänster blev mer inriktad på social och organisatorisk hälsa även om den fysiska hälsan fick hänga med ett tag till.

Allt eftersom har vi växt, justerat och testat oss fram för att nu tre år senare ha en tydlig riktning som känns helt igenom rätt. Kraft & Balans har en tydlig inriktning på att hjälpa människor och företag att nå sina mål genom coachning och utbildning med fokus på människan. Genom att fokusera på människan kan vi göra företag lönsamma och till attraktiva arbetsgivare. Vi tror att det är den enda vägen att gå för att nå långsiktig framgång.

Kraft & Balans Skövde AB ägs och drivs av mig, Malin Emilsson. Mitt viktigaste fokus i kundleveranser är att hjälpa kunden att komma fram till vad behovet är just nu. Hur är nuläget och hur skulle vi vilja att det var istället? Behöver vi arbeta bort problem, eller ska vi bara göra det som är bra ännu bättre? När vi identifierat vad vi vill ha finns Kraft & Balans med under resan för att stötta och se till att planen följs, justeras och förbättras, hela vägen in i mål.

Ingen kan vara bäst på allt. Jag har mina styrkor och ibland behövs det andra. Därför samarbetar jag med flera seniora personer inom HR-området som också är utbildade och certifierade coacher och förändringsledare. Du ska alltid känna att du får det just du behöver när du kommer till Kraft & Balans. Vi vill hjälpa dig att nå dina mål!

 

Kraft & Balans fyller 3 år

Nu blickar vi framåt mot nya mål!