Företagscoach på Nyföretagarcentrum - Kraft & Balans
0500 – 27 14 40 kontakt@kraftochbalans.com

Företagscoach på Nyföretagarcentrum

 

I Kraft & Balans arbetar vi både med egna kunder och i nätverk i andra företag där vi går in med vår specialistkompetens för att stötta upp där det behövs. Ett sådan uppdrag som Malin haft de senaste åren är jobbet som rådgivare och företagscoach på Nyföretagarcentrum i Skaraborg där hon coachat entreprenörer som vill starta och driva  företag.

 

Nu är det dags för nya uppdrag – tack för denna tiden!

 

När vi sammanställde statistiken visade det sig att Malin mött 283 klienter och har varit med och startat 131 företag varav 40 aktiebolag, främst i Skövdeområdet. Tänk så häftigt!

Arbetet har både bestått i individuella rådgivningar med all typ av frågor runt det praktiska i starten men också av mer strategiska frågor. Hur ser affärsmodellen ut? Vem är den primära målgruppen och hur kan man nå den? Hur ser marknads- och säljstrategin ut och vad vill entreprenören egentligen uppnå med sitt företag?

I arbetet har också ingått att driva projekt för att stärka nyföretagare under de tre första åren som företagare. Tillsammans med kollegorna på Nyföretagarcentrum Skaraborg har Malin ordnat inspirationsträffar, utbildningar och nätverksgrupper med syftet att ge företagare en bra grund att stå på.

Varför en företagscoach?

En nyckel för företagare förutom att få den praktiska hjälpen med att komma igång är att få en företagscoach som hjälper till att sortera alla bra idéer. Det finns ofta hög motivation och med en företagscoach som hjälper till att strukturera och sätta fokus på rätt saker i rätt tid, sparar företagaren mycket tid och energi.

Det har varit oerhört spännande och lärorika år, men nu är det dags att gå vidare med våra andra kunder i Kraft & Balans där vi coachar företagsledare, chefer och team för att ta lite mer mogna företag till nästa nivå.

Behöver du också en företagscoach? Kontakta mig på 0722- 46 06 89 så bokar vi in ett kostnadsfritt möte!

Företagscoach